De-Stress & Balance

Ca halvdelen af mine kunder opsøger mig fordi de er stressramte, ofte pga jobs med højt præstationsniveau, så det er ikke uden grund at jeg igennem de sidste 30 år har fået en meget bred erfaring med at behandle mennesker i forskellige stadier af stress. Det er der vokset nogle specifikke og unikke behandlinger ud af – Born Again – bestående af de bedste elementer fra de bedste teknikker, sat sammen så de giver mest mulig støtte og næring til den process det er for krop og sjæl at genfinde sin balance. F.eks elementer fra japansk Shiatsu og akupressur skaber flow og centrering, massage giver velvære og løsner muskelspændinger, aromaterapi med æteriske olier (f.eks lavendel, som har en beroligende virkning eller pebermynte og eukalyptus som renser lungerne så din vejrtrækning bliver bedre og dybere), Fodzoneterapi giver kropsbevidsthed og jordforbindelse, og kranio-sakral terapi og reikihealing skaber et rum – et neutralt stillpoint – hvor nervesystemet kan justere sig selv og roen genindfinde sig.

Jeg kalder disse afstressningsbehandlinger Born Again fordi det er den tilbagemelding folk oftest giver; at de føler sig som ‘født påny’. En anden tilbagemelding jeg ofte får, er, at mine kunder er glade for at jeg ikke snakker under behandlingen og derfor skaber en meget rolig atmosfære, hvor de ikke føler sig forpligtigede til at tale, men bare kan give slip, være tilstede og nyde behandlingen. Det er en særlig glæde for mig at behandle netop stressramte, fordi det ofte er mennesker der giver meget af sig selv i det daglige, og derfor meningsfyldt at skabe det stille frirum, hvor det er trygt for dig endelig ‘bare at være’ og tage imod.

Born Again – Bliss

Dybdegående, behagelig og velduftende aroma helkropsmassage med særligt fokus på kroppens helhed, afslappethed, velvære og smertelindring, inklusive grundig nakke/skulder/ansigts og hovedbundsmassage. Indeholder elementer af kranio-sakral, som er særligt egnet til at løsne spændinger omkring øjne, kæbeparti og hovedbund.

Varighed 80 minutter, 850 kr.

Born Again – Zen

Shiatsu, kranio-sakral og reikihealing. En holistisk behandling med fokus på kroppens kerne: rygsøjle, psoas (core) og solar plexus i hænder,fødder, ansigt og hoved. En ‘less is more’ behandling hvor selve enkelheden i teknikkerne har en største effekt: Perfekt, uproblematisk, fuldstændigt naturlig tilstedeværelse i nu’et. En meditation i massageform.

Varighed 80 minutter, 850 kr.

Born Again –  Spirit

Shiatsu-afspænding med stræk, zoneterapi, kranio-sakral og reiki-healing, særligt fokus på ansigt, nakke og hovedbund (hele kraniet, kronechakra og kroppens højeste aku-punkt, Bai Hui – også kaldet Himlens Port). Under denne behandling er det ikke ualmindeligt at folk spontant ser billeder for deres indre blik, får visioner, idéer og indsigter som er til hjælp, gavn og inspiration. Det er en behandling som giver en følelse af frihed, lethed og ny energi.

Varighed 80 minutter, 850 kr.

Born Again – In The Zone

Dynamisk og organisk thaimassage som skaber flow i kroppens energibaner og immunforsvar styrkes. Med fokus på fodzoner, håndzoner og ansigtszoner. Udrensende, energifornyende, styrkende. Dette er behandlingen for dig som allerede er i god bedring, er på vej op og blot har brug for et ekstra skud energi.

Varighed 80 min, 850 kr.

Born Again – Pure Heart

Blid shiatsu helkropsmassage med stræk og afspænding, særligt fokus på hjerte (bryst/skuldre/hals, meridian, chakra, energi) og forbindelsen mellem hjerte-hænder, og hjerte-hoved. Behandlingen kan indeholde elementer af hot stones, hjerteorienteret aromaterapi og reikihealing – alt hvad der skal til for at få en god følelse i hjertet. Behandlingen er for dig, som ønsker en stærkere forbindelse med dit inderste indre, og, måske, en bedre balance mellem at give/modtage.

Varighed 80 minutter, 850 kr.