Massage & Wellness

Fysiurgisk Massage

Klassisk kropsmassage, effektiv og dybt virkende behandling af muskler og sener, dybt afslappende og revitaliserende velvære for kroppen, hvor alle spændinger smelter bort.

45 minutter    400 kr. *

Klippekort a 10 x 45 minutter 3.600 kr.

60 minutter    500 kr.

3 x 60 min. fys. massage kr. 1400

10 x 60 min. fys massage kr. 4.500

90 minutter    700 kr

120 minutter   900 kr.

Klippekort a 10 x 120 minutter 8.000 kr.

* Behandlingen tilbydes også i samarbejde med Oplevelsesgaver.dk

Kombination/Deep tissue massage

Din personligt tilrettede massage, hvor alle elementer og teknikker – shiatsu, fysiurgisk massage, hot stones, akupressur, ansigtsmassage, fodzone terapi osv –  kan kombineres efter dine behov.

60 minutter 600 kr.

75 minutter 700 kr.

90 minutter 800 kr.

Sportsmassage

Dynamisk og målrettet massagebehandling  – både delbehandling og helkropsmassage – af stramme, trætte, brugte muskler, sener og led, så de genvinder deres elasticitet og vitalitet.

40 minutter     400 kr

60 minutter   600 kr

Runner’s Treat benbehandling:

Er ben og fødder blevet godt brugt i ferien, eller er du en af de mange der netop er igang med at løbe og træne igen så er denne behandling for dig. Også perfekt til atleter, dansere og folk der går og står meget i løbet af dagen.

Dybdegående sportsmassage, akupressur og afspænding af ben og fødder + skøn rygmassage, inklusive iltende, rensende pebemyntescrub (på ryg eller fødder, efter ønske) 75 minutter, 750 kr

Luksus Aromamassage

Dejlig afslappende helkropsmassage i lækre velduftende og plejende olier som masseres ind i huden med rolige dybdeafspændende strygende bevægelser som blidt strækker kroppen og blødgør muskler og væv. Afsluttes med himmelsk ansigts og hovedbundmassage.

60  minutter     500 kr

90  minutter     700 kr.

120 minutter   900 kr

Special Behandlinger

Graviditets-Massage:

Omsorgsfuld massage med parfumefri øko-produkter til gravide og ammende. Under massagen ligger du godt og rigtigt på professionel briks til gravide, som aflaster ben og lænd og støtter mave og barm, mens du får masseret og afspændt kroppen med fokus på de nøgleområder som du har behov for, typisk ryg, nakke, skuldre, ben og fødder. Massagen kan udføres fra 12. uge af graviditeten.

Varighed 90 minutter kr 800

Varighed 60 – 70 minutter kr. 600

Varighed 50 minutter kr. 500

3 x 90 minutter kr. 2100

5 x 90 minutter 3400

3 x 60 -70 minutter  kr. 1500

5 x 60-70 minutter  kr. 2200

3 x 50 minutter  kr. 1300

5 x 50 minutter  kr. 2000

- Se mere wellness til Gravide og Nybagte mødre under Wellness-pakker

Shiatsu (på briks) – Komplet Afspænding Hoved, ryg, nakke og skulder

Dybdegående, dynamisk og grundig helkropsmassage af muskler, sener og triggerpoints/energi-punkter, med en kombination af tryk, stræk og klassiske massagegreb. Særligt ryg, skuldre og nakke masseres godt igennem. Spændinger i og omkring kæbeparti, tindinger og øjenomgivelserne afspændes i dybden. Afsluttes med revitaliserende hovedbundsmassage som bringer ny energi og velvære til dig. Shiatsu stammer fra Japan og er en massageform, hvor der ikke bruges olie: Du er fuldt påklædt, eller dækket af et lagen/tæppe, under behandlingen. Det anbefales derfor at have behageligt, løstsiddende tøj på når du kommer til shiatsu.

60 minutter  500 kr.

3 x shiatsu kr. 1400

5 x shiatsu kr. 2200

* Behandlingen tilbydes også i samarbejde med Oplevelsesgaver.dk

Traditionel Shiatsu (på gulv) – zen i dit eget hjem

Hvis du bor i København og er kunde hos Basho i forvejen har du nu mulighed for at få en traditionel Japansk shiatsu-behandling bragt helt til døren, så at sige. Shiatsu er en holistisk massageform, dvs den er god for både krop og sjæl :) Hele kroppen behandles, med dybdegående tryk på muskler, sener, energibaner og muskler og led strækkes ud. Efter behandlingen føler du dig afspændt, afslappet og smidig, som efter en god yoga-session. Fordelen ved behandling i dit eget hjem er du kan slappe helt af og forblive i zen, uden at skulle tænke på noget. Det eneste det kræver er 2 x 2 m2 gulvplads, noget du kan ligge på (en futon, rullemadras, dyne, vattæppe el.lign), en pude til at lægge under dit hovede og et tæppe eller dyne du kan få over dig efter behandlingen.

Pris 800 kr (indenfor postnummer 2100)  og 1000 kr (for resten af København, efter aftale). Prisen dækker  en basisbehandling i dit hjem (ca 1 times behandling) – kan sagtens udvides og kombineres med andre wellnessbehandlinger f.eks fodzoneterapi, reikihealing, ansigts og hovedbundsmassage eller KST. Kontakt mig for yderligere oplysninger, og evt. prisforslag.

Kraniosakral terapi (KST)

Er en spændende, ultimativ afstressende behandling. Selvom navnet er Kraniosakral Terapi, også kaldet KST, er der ikke tale om psykoterapi eller lignende men en praktisk, hands-on behandling som især fokuserer på at løsne spændinger og smidiggøre flowet omkring hovedbund, rygsøjle og lænd/bækken. KST er i de senere år blevet mere og mere udbredt til at lindre symptomer som f.eks stress, spændingshovedpine, kroniske smerter, kronisk træthed, ansigtsstivhed, tænderskæren, søvnløshed, depression, piskesmæld, div. skævheder og skader og skavanker i kroppen. Til børn og babyer er behandlingen især søgt for kolik, tarmproblemer og fødselsskader. Vær dog opmærksom på at jeg på nuværende tidspunkt kun behandler voksne: fra 20 år og opefter.

Jeg er uddannet på Upledger Institute i Budapest og modtager løbende videreuddannelse.

Behandlingen tager ca 1 time, er fuldstændigt smertefri og meget, meget behagelig at modtage. Det er en blid og afstressende behandling, så den giver også dig som modtager en god mulighed for at være helt tilstede, give slip og ‘bare smelte’.

60 minutter 600 kr

3 x 60 minutter kr 1500 (besparelse 300 kr)

5 x 60 minutter  kr 2500 (besparelse 500 kr)

10 x 60 minutter kr 4800 kr (besparelse 1200 kr)

Deep Stress Release Massage

Dybdegående, dynamisk og grundig helkropsmassage af muskler, sener og triggerpoints. Særligt skuldre og nakke masseres og æltes godt igennem. Spændinger i og omkring kæbeparti, tindinger og øjenomgivelserne  afspændes i dybden. Afsluttes med revitaliserende hovedbundsmassage som bringer ny energi og velvære til dig.

60 minutter  600 kr.

75 minutter 700 kr.

90 minutter  800 kr.

Healingsmassage

Afslappende og beroligende helkropsbehandling med dyb afspænding og omsorgsfuld balancering af kroppens energicentre langs rygsøjlen, i hænder og fødder og ansigt. Du kan frit vælge mellem vores lækre økologiske cremer og olier, og  biodynamiske æteriske olier efter hudtype og humør. Behandlingen afsluttes med blid healingmassage af ansigt og hovedbund som bringer ny energi og en følelse af helhed og harmoni til dig.

90 minutter  700 kr.

Revitalizing Thai Foot Treat

Dybdegående, aflastende og virksom behandling med iltende pebermynte scrub, trad. thai foot massage og fodzoneterapi. Hele benet, med fokus på foden og underbenet, behandles. Perfekt til sportsfolk, gravide og folk der går og står meget.  Dine fødder bliver bogstaveligt talt som nye.

Varighed 50-60 minutter  500 kr


Revitalizing Hand Treat

Blødgørende, varmende og vidunderlig anti-ageing behandling der både pynter og gavner. Med iltende appelsin-scrub, hot wrap, fysiurgisk aromamassage og akupressur der giver ny energi og styrker blodcirkulationen. Hele armen og hånden behandles. Perfekt til alle der bruger sine hænder meget eller folk der gerne vil give blodcirkulationen et boost og have varmere hænder.

Varighed 50-60 minutter  500 kr

Hot Stone Massage

En fantastisk varmende og meditativ helkropsmassage-behandling, hvor opvarmede polerede lava sten placeres på din krops energi-punkter og begynder at virke og blødgøre musklerne i dybden. Når du har ligget med de varmede sten i ca 5 minutter masseres kroppen med varme hudplejende kropsolier og masseres og stryges med de varmende sten. En skøn behandling som varmer og styrker helt ind i knoglerne så man kommer lettere gennem vinteren. Også særdeles velegnet til hjælp til at komme ovenpå igen efter periode med sygdom og stress, eller når man har brug for ekstra næring til krop og sjæl.

1. Hot Stone Aroma Massage (vælg mellem Organic Cocoa Butter, Mango Butter & Orange Blossom, Argan (anti-ageing), Citrus, Ylang Ylang eller Mint & Lavender)

Varighed 75 minutter  750 kr

2. Hawaiian Hot Stone Treat – vælg mellem Monôi, Frangipani Blossom, Coconut & Lime, Vanilla, Almond & Rose, Mango Butter & Orange Blossom,  Lemongrass

Varighed 90 minutter  950 kr

Varighed  2 timer  1200 kr

-  Se flere Hot Stone Aroma Treats under Wellness-pakker

*  Hot Stones 60 minutter tilbydes også, i samarbejde med Oplevelsesgaver.dk

Aroma Healingmassage:

Blid og givende helkrops healingmassage med velduftende og virksomme olier. Behandlingen inkluderer skøn ansigtsmassage og hovedbundsmassage.

Varighed 90 minutter, 700 kr.

Ryg-behandling (back rescue treatment)

Intensiv pleje og behandling af din ryg. Behandlingen indledes med en grundig og stimulerende eksfoliering (skrub) af hele ryggen med eksklusive økologiske produkter,som renser og åbner porerne og varmer musklerne så de er klar til at blive masseret i dybden, effektiv og blødgørende, alle spændinger smelter bort. Tilpasset dine behov masseres grundigt lænd, nakke skuldre.

40 minutter   400 kr.